Wie is Bert?

Ik ben Bert Pattyn. Ik woon in Oedelem, op een boogscheut van Brugge waar ik m’n jeugd doorbracht. Samen met m’n vriendin heb ik 2 kinderen, Arno en Ade.

Wijs Logo Ik studeerde Informatie en Communicatietechnologie (ICT) aan de Katholieke Hogeschool ‘Sint-Lieven’ in Gent (nu odissee). Op 1 maart 2006 ben ik m’n stage begonnen bij Netlash. In 2011 zijn Netlash en bSeen gefusioneerd. Een jaar later zijn we Wijs geworden. Ik ben gestart als webdeveloper, maar stilaan ben ik verder geëvolueerd naar sysadmin en ops. M’n huidige verantwoordelijkheden zijn tweeledig: enerzijds sysadmin en anderzijds verantwoordelijk voor de ops kant van DevOps. Iets specifieker dus alles wat met hosting, domeinnamen, DNS, … te maken heeft.

Ik ben een generalist en probleemoplosser. M’n interessegebied gaat heel breed. De meeste posts gaan eerder gaan over de technische kant van “het web”. Verder zal er waarschijnlijk ook wel eens een post passeren over moestuinieren.

Deze site gebruikt Google Analytics om bezoekers-statistieken bij te houden. Je krijgt dus via deze site google analytics “cookies”. Deze cookies worden gebruikt om te volgen welke de populairste pagina’s zijn, welke sites er naar deze blog linken, enz. Lees er hier meer over.